Onze diensten

Correctief onderhoud

TMCDAS ontruimingsinstallaties beschikt over een uitgebreid storingsanalyse systeem. Mocht er een storing geconstateerd worden, dan is het noodzakelijk om contact met ons op te nemen.

Preventief onderhoud

Een ontruimingsinstallatie is een autonoom systeem. Zo dient een ontruimingsinstallatie regelmatig gecontroleerd te worden op de juiste werking. 


Ontruimingsinstallatie

Een ontruimingsinstallatie is altijd maatwerk. Onze ontruimingsinstallaties voldoen aan vrijwel alle normeringen, bijvoorbeeld NEN 2575 en NEN 2654-2. Daarom is voor elke situatie degelijk ontwerp noodzakelijk. In een groot aantal bestekken treffen we tegenwoordig al een project aan van de ontruimingsinstallatie. Menig opdrachtgevers stellen onze expertise op prijs en kan bij ons een verzoek indienen om hier kritisch naar te kijken. 

Waarom kiest u voor TMCDAS?

✓ Alleen gespecialiseerd in gesproken woord ontruimingsinstallaties
✓ Volledig CE-gecertificeerd volgens EN54 normering
✓ Added value door hoge kennis van ontruimingssystemen
✓ Toepassing van hoog rendement luidsprekers
✓ Eén montagepunt per luidspreker door geïntegreerde isolator
✓ Totaal leverancier voor ontwerp, bouw en gespecialiseerd onderhoud

Geluidsmeting ontruimingsinstallatie

Een belangrijk onderdeel van de oplevering van een ontruimingsinstallatie is de definitieve geluidsmeting. De uitgangpunten van het Programma van Eisen van een ontruimingsinstallatie dient getoetst te worden met gekalibreerde apparatuur. Deze meting bestaat uit twee onderdelen, namelijk de dB-meting en de STI-meting. 

Installatie luidsprekerbekabeling

De aanleg van de luidsprekerbekabeling, ook wel veldbekabeling genoemd, wordt doorgaan door een gespecialiseerd bedrijf gerealiseerd. Uitgangspunt is echter meestal dat de luidsprekerbekabeling door ons bedrijf wordt aangesloten op de door ons geleverde ontruimingsinstallatie. Dit is een nauwkeurige en belangijke klus en dient met de grootste zorg te worden uitgevoerd. Tevens kunnen wij u sinds 2020 ook voorzien van brandmeldinstallatie, dit geldt zowel voor de installatie als het onderhoud. 

Benieuwd wat TMCDAS voor u kan betekenen?

Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085 877 00 78 of stuur een e-mail naar info@tmcdas.nl