Ontruimingssysteem TC8200

Het TC8200 ontruimingssysteem is een autonome type A ontruimingscentrale. Een type A-installatie is altijd een installatie met gesproken woord, met deze installatie kun je via een infrastructuur van luidsprekers gesproken boodschappen afgeven. 

Ontruimingssystemen

Het systeem bevat inputkaarten voor koppelingen met externe signaleringsapparatuur zoals;

-    Brandmeldcentrales; Een brandmeldcentrale, is een centrale waar alle signalen van brandbeveiligingsapparaten (rookmelders, brandmelders, etc.) samenkomen.

-    Sprinkler meldcentrale; Een sprinklermeldcentrale is een brandmeldcentrale die specifiek is voor sprinklersturingen en een aangepaste bewaking hebben.

-    CO / LPG detectie installatie; Een gasdetectiesysteem detecteert de lucht continu op aanwezigheid van schadelijke gassen.

-    PZI installatie; Een PZI installatie alarmeert de bedrijfshulpverlening op een snelle en efficiënte manier.

-    Sasdetectie installatie; bewegingsalarm met alarm

De interne processorkaart stuurt op basis van de geactiveerde ingangen de juiste uitgangzones aan. Standaard is het systeem geschikt om 128 ingangen en 128 zones aan te sturen. Het systeem is uitgerust met relaisuitgangskaarten om externe apparatuur te sturen zoals lichtpanelen en liftinstallaties. 

Wilt u meer weten over onze ontruimingssystemen, Neem gelijk contact met ons op door te bellen naar 085 877 00 78 of stuur een e-mail naar info@tmcdas.nl.

Neem direct contact met ons op


[gravityform id="1" title="false" description="false"]