Brochure: TC8200 Compact

TC8200 Compact is de nieuwste generatie autonome gesproken woord ontruimingsinstallatie voor koppeling met externe signaleringsapparatuur zoals brandmeldcentrales, Sprinkler meldcentrale, CO/LPG detectie installatie, PZI installatie gasdetectie installaties. 


Wil je er meer over weten, download dan GRATIS de brochure.

39

Jaar ervaring

1.000+

Ontruimingsinstallatie geïnstalleerd

8

Certificaten

Declaration of performance TC8200

Bekijk de 'Declaration of Performance'.

Declaration of Performance DoP-IS8200

Declaration of Performance DoP-SoS-TV1/TV2

Declaration of performance DoP-TC8200 Compact


Declaration of performance DoP-TC8200 System

Declaration of performance PSC-1000

Datasheets hoornluidsprekers

Bekijk de datasheets voor de hoornluidspreker type GF-TH1 en GF-TH2.

Datasheet luidsprekers

Superhandig E-book van al onze EN54-24 gecertificeerde luidsprekers. Elke luidspreker heeft een eigen datasheet waarop alle belangrijke kenmerken en technische specificaties staan vermeld.

VCA

VCA** certificaat

Ons bedrijf hecht veel waarde aan veiligheid, dus is veilig werken een vanzelfsprekendheid voor onze organisatie. Daarom is ons bedrijf ook VCA** gecertificeerd. Hiermee borgen wij naar onze klanten dat er veilig wordt gewerkt tijdens uitvoering van onze opdrachten.

CE certificaat

Het CE certificaat conform EN54-16:2008 is een vereiste om ontruimingsapparatuur te mogen leveren op de Europese markt. CE is geen vrijblijvendheid! TMCDAS heeft alle producttesten doorstaan en alle productieprocessen geborgd middels dit behaalde certificaat, en dat is uw garantie dat u na oplevering voldoet aan alle richtlijnen.

NEN

ISO9001 Certificaat

NEN ISO 9001 is een internationaal certificaat voor kwaliteitsborging van een organisatie. TMCDAS heeft zijn bedrijfsprocedures nauwkeurig beschreven in zijn kwaliteitshandboek en daarmee aangetoond dat wordt voldaan aan alle kwaliteitseisen zoals die internationaal zijn vastgelegd.

Certificaat PSC-1000

Certificaat TC8200 System

Certificaat TC8200 Compact

Neem contact met ons op!

Wij denken graag met je mee, kijken naar het bestek en leveren kwaliteit. Voor de installatie en onderhoud van een ontruimingsinstallatie ben jij bij ons aan het juiste adres. Aarzel dus niet en neem contact met ons op!