Brochure: TC8200 Compact

TC8200 Compact is de nieuwste generatie autonome gesproken woord ontruimingsinstallatie voor koppeling met externe signaleringsapparatuur zoals brandmeldcentrales, Sprinkler meldcentrale, CO/LPG detectie installatie, PZI installatie gasdetectie installaties. 


Wil je er meer over weten, download dan GRATIS de brochure.

39

Jaar ervaring

1.000+

Ontruimingsinstallatie geïnstalleerd

8

Certificaten

Declaration of performance TC8200

Bekijk de 'Declaration of Performance'.

Declaration of Performance DoP-IS8200

Declaration of Performance DoP-SoS-TV1/TV2

Declaration of performance DoP-TC8200 Compact


Declaration of performance DoP-TC8200 System

Declaration of performance PSC-1000

CE certificaat EN54-17

Maandag 25 juni 2013 mocht ons bedrijf het CE certificaat EN54-17 voor onze isolator in ontvangst nemen. Onze productrange IS8200 isolatoren heeft de afgelopen periode bij het keuringsinstituut CNBOP diverse testen met succes doorlopen. Klik op de afbeelding om het bestand te openen in .pdf

Certificaat Onderhoudsbedrijf Ontruimingsinstallatie

Op 23 maart 2017 heeft TMCDAS uit handen van KIWA Nederland B.V. het certificaat mogen ontvangen gecertificeerd onderhoudsbedrijf ontruimingsalarminstallatie CCV OAI. Daarmee is TMCDAS officieel geregistreerd als gecertificeerd Onderhoudsbedrijf Ontruimingsalarminstallaties.

Datasheets hoornluidsprekers

Bekijk de datasheets voor de hoornluidspreker type GF-TH1 en GF-TH2.

Rekenprogramma

U hoeft alleen uw naam en e-mailadres in te vullen, en dan sturen we het programma meteen naar u toe.

Datasheet luidsprekers

Superhandig E-book van al onze EN54-24 gecertificeerde luidsprekers. Elke luidspreker heeft een eigen datasheet waarop alle belangrijke kenmerken en technische specificaties staan vermeld.

VCA

VCA** certificaat

Ons bedrijf hecht veel waarde aan veiligheid, dus is veilig werken een vanzelfsprekendheid voor onze organisatie. Daarom is ons bedrijf ook VCA** gecertificeerd. Hiermee borgen wij naar onze klanten dat er veilig wordt gewerkt tijdens uitvoering van onze opdrachten.

CE certificaat

Het CE certificaat conform EN54-16:2008 is een vereiste om ontruimingsapparatuur te mogen leveren op de Europese markt. CE is geen vrijblijvendheid! TMCDAS heeft alle producttesten doorstaan en alle productieprocessen geborgd middels dit behaalde certificaat, en dat is uw garantie dat u na oplevering voldoet aan alle richtlijnen.

NEN

ISO9001 Certificaat

NEN ISO 9001 is een internationaal certificaat voor kwaliteitsborging van een organisatie. TMCDAS heeft zijn bedrijfsprocedures nauwkeurig beschreven in zijn kwaliteitshandboek en daarmee aangetoond dat wordt voldaan aan alle kwaliteitseisen zoals die internationaal zijn vastgelegd.

Certificaat PSC-1000

Certificaat TC8200 System

Certificaat TC8200 Compact

Neem contact met ons op!

Wij denken graag met je mee, kijken naar het bestek en leveren kwaliteit. Voor de installatie en onderhoud van een ontruimingsinstallatie ben jij bij ons aan het juiste adres. Aarzel dus niet en neem contact met ons op!