Luidsprekers

Tweezijdig voeden

Het tweezijdig voeden van het luidsprekersysteem, in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd, is het meest veilige ontruimingssysteem op de markt. Door gebruik te maken van een lusbekabeling met luidsprekerisolatoren verkrijgt men een systeem met een zeer hoge betrouwbaarheid die niet kan worden geëvenaard door traditionele, dure luidsprekerbekabelingsystemen.


'Deze isolatoren voldoen aan het gestelde in de norm EN54-17'


De bewaking van het luidsprekernet wordt uitgevoerd door een standaard lusbekabeling aan te brengen langs alle luidsprekers. In de luidspreker is een isolator opgenomen die in geval van een kortsluiting, onderbreking of aardfout de lus zal onderbreken tussen de isolatoren waar de fout optreedt. Omdat de lus aan twee zijden wordt gevoed, zal er bij draadbreuk of kortsluiting geen luidspreker uitvallen. Bij herstel van de fout wordt het afgeschakelde deel automatisch weer ingeschakeld.


Door gebruik te maken van het tweezijdig voeden systeem, wordt een aanzienlijke besparing bereikt op de bekabeling- en installatiekosten. Een ander voordeel is dat er meer luidsprekers op een kabel worden aangesloten.


Omdat de isolator al op of in de luidspreker is gemonteerd, geeft dit een enorme montagetijdsbesparing voor de installateur die hierdoor dan ook goedkoper kan aanbieden.


'Een ander groot voordeel van een geïntegreerde isolator is dat het systeem hierdoor direct aangelegd wordt volgens bladzijde 35 van de NEN2575-2004'


Dit systeem voldoet volledig aan de NEN2575-2004 en de huidige nieuwe Europese norm EN54-17.


Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?


Neem dan contact met ons op en vul het contactformulier in of bel naar 085 877 00 78


Wij hebben ervaring in het ontwerpen, installeren en onderhouden van ontruimingsinstallaties in winkelcentra. Wij maken graag kennis!


[gravityform id="1" title="false" description="false"]