element.style { color: white; background: red; }

Page content

CE certificaat EN54-17 voor onze isolator

Maandag 25 juni 2013 mocht ons bedrijf het CE certificaat EN54-17 voor onze isolator in ontvangst nemen. Onze productrange IS8200 isolatoren heeft de afgelopen periode bij het keuringsinstituut CNBOP diverse testen met succes doorlopen.

De proces certificatie is eind mei gedaan en heeft TMCDAS feitelijk het gehele proces afgewerkt. Ook deze keer heeft ons bedrijf zonder een enkele aanpassing te hoeven maken in product of proces dit traject in twee maanden doorgelopen.
Een luidsprekerisolator dient te voldoen aan de strenge eisen zoals gesteld in de productnorm EN54-17:2005.

Download het CE certificaat

Isolatoren zijn tegenwoordig bijna een standaard component geworden in ontruimingsinstallaties en bieden vele voordelen. In onze kennisbank treft u een aantal artikelen aan die dit onderwerp behandelen. In Nederland is de toepassing van isolatoren op dit moment de standaard en is het dus zeer belangrijk dat u de juiste keuzes maakt. TMCDAS dus! Het certificaat kunt u vanaf heden downloaden vanaf onze site.

TMCDAS heeft in 2012 al een CE certificaat volgens EN54-16 mogen ontvangen na alle testen en assessments aan onze ontruimingscentrale TC8200. Daarnaast leveren wij een volwaardige range gecertificeerde luidsprekers die zijn gekeurd volgens volgens EN54-24.

TMCDAS is dan ook de enigste Nederlandse fabrikant die beschikt over alle CE certificaten voor productie en levering van een ontruimingsinstallatie. Een leverancier van ontruimingsinstallaties dient minimaal te beschikken over de navolgende certificaten:

• EN54-16 en daarmee een gecertificeerde power supply volgens EN54-4
• EN54-17 voor de isolatoren
• EN54-24 voor de luidsprekers.

Sinds 1 juli 2013 is de “oude” CPD regeling overgegaan naar de CPR regeling.

Mocht u nu denken dat onze isolator een nieuw product is, dan moeten wij u teleurstellen. De afgelopen drie jaar hebben wij er reeds meer dan 15.000 stuks in Nederland geplaatst.