Downloads | TMCDAS

Corporate brochure

Alle belangrijke informatie over TMCDAS samengevat in één handige online brochure. En ook nog eens beschikbaar in drie verschillende talen! Klik op onderstaande links om direct toegang te krijgen tot de brochures.


Beschikbaar in Nederlands, Engels en Duits

39

Jaar ervaring

1.000+

Ontruimingsinstallatie geïnstalleerd

8

Certificaten

Declaration of performance

Bekijk de 'Declaration of Performance'.

CE certificaat EN54-17

Maandag 25 juni 2013 mocht ons bedrijf het CE certificaat EN54-17 voor onze isolator in ontvangst nemen. Onze productrange IS8200 isolatoren heeft de afgelopen periode bij het keuringsinstituut CNBOP diverse testen met succes doorlopen. Klik op de afbeelding om het bestand te openen in .pdf

Certificaat Onderhoudsbedrijf Ontruimingsinstallatie

Op 23 maart 2017 heeft TMCDAS uit handen van KIWA Nederland B.V. het certificaat mogen ontvangen gecertificeerd onderhoudsbedrijf ontruimingsalarminstallatie CCV OAI. Daarmee is TMCDAS officieel geregistreerd als gecertificeerd Onderhoudsbedrijf Ontruimingsalarminstallaties.

Datasheets hoornluidsprekers

Bekijk de datasheets voor de hoornluidspreker type GF-TH1 en GF-TH2.

Rekenprogramma

U hoeft alleen uw naam en e-mailadres in te vullen, en dan sturen we het programma meteen naar u toe.

Datasheet luidsprekers

Superhandig E-book van al onze EN54-24 gecertificeerde luidsprekers. Elke luidspreker heeft een eigen datasheet waarop alle belangrijke kenmerken en technische specificaties staan vermeld.

VCA* certificaat

Ons bedrijf hecht veel waarde aan veiligheid, dus is veilig werken een vanzelfsprekendheid voor onze organisatie. Daarom is ons bedrijf ook VCA* gecertificeerd. Hiermee borgen wij naar onze klanten dat er veilig wordt gewerkt tijdens uitvoering van onze opdrachten.

CE certificaat

Het CE certificaat conform EN54-16:2008 is een vereiste om ontruimingsapparatuur te mogen leveren op de Europese markt. CE is geen vrijblijvendheid! TMCDAS heeft alle producttesten doorstaan en alle productieprocessen geborgd middels dit behaalde certificaat, en dat is uw garantie dat u na oplevering voldoet aan alle richtlijnen.

ISO9001:2008 certificaat

NEN ISO 9001 is een internationaal certificaat voor kwaliteitsborging van een organisatie. TMCDAS heeft zijn bedrijfsprocedures nauwkeurig beschreven in zijn kwaliteitshandboek en daarmee aangetoond dat wordt voldaan aan alle kwaliteitseisen zoals die internationaal zijn vastgelegd.

Neem contact met ons op!

Wij denken graag met je mee, kijken naar het bestek en leveren kwaliteit. Voor de installatie en onderhoud van een ontruimingsinstallatie ben jij bij ons aan het juiste adres. Aarzel dus niet en neem contact met ons op!